submit


Ma ve näinud minu õiglase osa vana Austraalia meeste abiellub väga noor Filipino Naised, kellel on väga suur vanuse vahe. Kuid päris aus olla, siis ma ve näinud ka hea õiglase osa paare, kes abielluvad samas vanuserühmas. Ma pean käputäis sõpru, kes kõik on abielus Filipino ja naiste vanuse vahe ei ole palju. See on vahel — aastat, et see on natuke mõistlik minu arvates. Nüüd, kui Filipino naine on aasta vana ja ta abiellub, on aastane mees, et on teine lugu kokku ja see lugu juhtub, et üks mu lähedased sõbrad ja see ei ole hea lugu. Minu vana Austraalia sõber on ligikaudu aasta vana, lahutatud tema abikaasa, kes on üles kasvanud lapsed kõik abielus. Me kunagi koos töötanud ja see on kuidas ma tean teda. Ta on nagu korralik Aussie kutt, kui ta saab. Ühel päeval, umbes hilja, üks tema sõpradest, Brisbane, kes oli omandis äri Filipiinidel küsis temalt, kas ta tahtis tulla mööda Manila paar nädalat. Mu sõber hüppas kell võimaluse. Ta saabub Manila ja täidetud selle väga noor ilus tüdruk midagi aastat vana. Ta oli ühe ema, kuna ta oli juba laps eelmisest suhtest, tüdruk. Igatahes, ta ütles mulle, et ta vaid kohtus tema jaoks ainult kaks päeva Manila ja ta oli saada tagasi Austraaliasse. Mis iganes jooksul juhtus, et kaks päeva teha talle seda, mida ta järgmisel aastal hull. Kuna ta ilmselt teadis, kuidas suruda paremale nupud. Nii, kui ta koju jõudis, Austraalia, mu sõber ütles mulle, et ta täidetud Filipino tüdruk ja ta ei kavatse tuua ta külla Austraalias. Nii, et ta kohe sain tööle ja toetas teda turistiviisaga kuud ja ta saabus detsembri lõpus. Päeval, kui ta saabus, mu vana sõber kutsus oma sõpradega kohalikus pubis paar õlut ja sööt. Ta oli kõik, naeratab ja irvitades alates kõrva ääres. Ma ei olnud seal tol korral, aga mu naine oli. Nädal hiljem, oli mul võimalus kohtuda minu vana sõber kohalikus pubis õhtust sööma ja ma läksin koos minu naine ja tütar. Et on siis, kui ma kohtusin temaga. Sekundi kohtumine tema, kui lihtsalt tavaline sissejuhatused. Kuid hetke pärast ma arvasin, et see tüdruk ei olnud hea üks mu sõber, sest mu sõber, mu naine ja mina olime kõik jututoas ümber, ja ta oli kleebitud uus iPad Facebook või mis iganes ei ole häirib, et liituda vestlus, kõik imendub oma digitaalse maailma. Selline naine ei tohiks olla lubatud tõug esiteks, nad pop välja rohkem järglaste kaudu oma sünni kanal, hullem kui nad ise, ma arvasin, et mina. Paar nädalat hiljem, läksin ma koos minu naine ja tütar pubi õhtusöögile ja siis kohtasin taas, mu vana sõber ja tema Filipino sõbranna. Mu sõber oli paar õlut, ja ta tõmbas mind kõrvale ja hakkas rääkima mulle, et ta ei kavatse saata oma pakkimine. Keset jaanuari, mu naine saab helistada alates käesoleva Filipino lady umbes pm pärastlõunal. Ta oli kõik pisarad ja vaja kellegagi rääkida, milline on tema probleemid. Ilmselt, minu vana sõber tahtis saada lahti ta nii kiiresti, et ta tuli välja kavala plaani, ja ta ütles talle, et ta on ära tööl vaid paar kuud, nii et ta tuleb tagasi minna varakult, et Filipiinid, kuigi tema viisa oli mitu kuud. Ma lihtsalt ütlesin talle, Hallelujah. Ta väärib seda. (Tegelikult, ma t öelda Hallelujah üldse, aga mul oli lähedal on). Aga ta on tütar Filipiinidel.mu naine interjected. Ma ei t care, pole minu probleem või SINU probleem, ma ütlesin, et mu abikaasa. Nii palju kui ma olin mures, ta on olnud võimalus, et head suhted on minu vana sõber, kuid ta puhus seda ja nüüd ta nutab selle kohta, kuidas tagasi lennukis natuke vara, et minna tagasi, Filipiinid. Oli mu sõber, vana loll. Jah, mingil määral. Kuid ta on lahke südamega mees ja see vastik naine võttis ära tema suuremeelsus äärmusesse. Ausalt minu lühike elu, ma ve kunagi kuulnud naine meeldib, et ja näinud, kuidas naine käitub, et ees oma poiss. Ma olen küüniline Filipino naised? Nr. Enamik neist on tõesti armastav, truu ja kombekas ja on raske töötajaid. Kuid kahjuks minu sõber siin, ta lihtsalt tehtud halb valik. Lihtsalt koosolekul keegi, kaks päeva Manila ei ole piisav, et saada teada, inimene. Äkki välja meeleheidet, ta arvas, et see võiks töötada välja ja ta tõi oma Austraalia kuid iseloom ja suhtumine on see väga noor ja ilus Filipino naine oli tõeline häbi talle. Nüüd, siin on kümme põhjust, miks, kui sa oled vana, kole ja sotsiaalselt vastuvõetamatu Austraalia mees, sa ei tohiks abielluda või kuupäev Filipino naine kavatsusega abiellub siin. Ma pean sõbraga, kes on abielus Filipino naine ja ta on plus aastat vana ja ta on umbes aasta vana. Mõnikord, naljatab ta, et võib-olla ta peaks ostma mõned sugu mänguasjad, rõõm ise, sest mees ei saa seda teha. Mõned kuud, et ta tahaks olla nr tegevus üldse. Ma tean paari meeldib see. Väga ilus Filipino naine ning mees on viimase aasta vana. Ta on ka pluss aastat vana. Nad on teismelised tütred, nii et nad olid abielus, kui mees oli aktiivne tagasi siis. Nüüd ta aga ei ole. Sa tead, mida nad mõtlevad, eks. Ei, sa don t. Noh, ma ei saa öelda soovid, et ka teised inimesed on mõtlemine. Kuid kas sa tead, kui ma näen, et selline paar, mul on ainult üks sõna läheb kiiresti läbi, minu meelest: TÕSISELT. Ma ve kuulnud mehi minu Filipino sõber kurdavad nii halb, kuidas nad vihkavad saadan raha tagasi abikaasa, s pere ja sugulased tagasi Filipiinidel. Nüüd, kui teie abikaasa, et ei pahanda raha saatmine üle Filipiinid, siis jumal tänatud, oma lahke südamega. Filipiinide valitsus ei saa hoolitseda kõigi oma inimesi hästi, sest nad on liiga paljud neist ka põhjuseks, miks seal on liiga palju neid on, sest nii väike riik, et nad sigivad nagu hull. Me kurdavad siin meie Riigi ja saksamaa Liitvabariigi Valitsused Austraalias, kuid võrreldes Valitsuse Filipiinid, Austraalia Valitsus on miljoneid kordi parem-teenuste pakkumise. Kui te ve kunagi maandunud jalad Filipiinid, sa ei tea kunagi, mida ma räägin. Sa ve sai ta seal olema, et näha seda uskuda, mida ma öelda tahan. Enamiku oma abikaasa, s perekonna-ja sugulased on töötud ja nende elutingimuste on natuke kare ja karm. Kuid mitte kõik, tuleb tunnistada, et mõned naised on pärit ka teha peredele ja kui see on nii (sa oleks tõesti olema vaevunud umbes raha saatmine Filipiinid, kuna nende pered on pärit keskklassi pered, kes saab enda eest hoolitseda). Nüüd, ma f saatmise raha, et Filipiinid on midagi, mida sa arvad, tõstaks teil on nuts, siis ära t viitsinud abiellub Filipino naine, isegi kui ta nii kena on, et sa võiks surra. Ausalt, päris Filipino naine oleks võinud mis tahes korja oma poiss tagasi oma riigi. Kas te olete kunagi endalt küsima, sellele küsimusele, miks just nüüd, ta on sinuga, vana kole fart (vabandust, kuid see on tõsi.)? Mitte kõik Filipino naised on gold ekskavaatorid Kõige Filipino naised on lahke, hooliv, truu ja hellitage oma mehi, nagu kuningad. Aga seal mõned on mõned naised, kes võtaks sind looduses ratsutada ja sa kirjuta selle eest maksma oma raha. Kui noor naine on Filipino väga clingy algusest peale oma dating suhe, hakkab paludes seda ja, et osta mulle see, osta mulle see, siis kutt, sa tõsiselt on kulla kaevur käed. Olgu s face it, ma ve lugenud ja kuulnud lugusid Filipino naiste lahkumist ja divorcing oma väga vanad mehed, kui nad on võimalus: kui ta saab Austraalia alaline elamisluba staatus. Seal on midagi valesti, et igaüks tahab paremat elu. Hea asi on, te ve andnud talle võimaluse ja sa arvasid, et sa armastad teda, ja ta armastas sind. Kuid mõnikord, see võib olla vaid ajutine asi. Sa anna talle üks põhjus, miks jätta ja ta ll lahkuda. Nii, kui ta jätab sind, kui sa arvad, et ta läheb edasi teha. Ehk on siin põhjus, miks te võib-olla ei ole palju edu oma tüüpi naised (Austraalia naised) ja võib-olla teie esimene naine jättis teile, sest sa ei tea, kuidas olla tõeline mees oma naisele esimese koha. Kõik kohalikus pubis oma kodulinnas teab, et sa oled grumpy old fart ja oma katse saada tagasi suhe, mis tahes Austraalia naised on olnud ebaõnnestunud. Nii, teie wen t Filipiinid, et proovida oma õnne, sest sa ve heard mate ütlen teile, et tüdrukud on hüpata üle teile, kui teil seal, sest oled Westerner. Nüüd, et teil on päris tüdruk elab teiega koos Austraalia, ja kui te lähete välja ja kohtuda sõpradega, ja kui ta on selline tüdruk, et on avatud sotsiaalselt (kuid teil on sotsiaalselt vastuvõetamatu), siis tahaks panna karm seisukoht, kui sa oled armukade friik. Ma tean, et üks noor Filipino naine, kes abielus vanem mees aastaid ja nad on paar, kelle lapsed on teismelised nüüd, aga see vanem mees hoidis oma lukustatud isolatsioonis talu. Ta ei luba tal suhelda naabrite või uusi sõpru. Ta soovis, et välja saada, kuid ta ei t võimalda. Ta tahaks küsida temalt me saame reisida ja näha kohti, nagu Cairns, Mackay, Rockhampton, ma olen pidanud ummikus siin aastaid ja ma tahan, et saada eemale mõneks ajaks ja siis ve kunagi lubatud mind saada välja. Arvan, et see, mida ta tegi. Ta lahutatud teda ja nüüd ta elab koos teise mehega peaaegu sama vana kui tema, ta naudib oma elu nüüd. Kui oled vana, siis peaks see olema hoolitsev ja laste kasvatamine, oma lapsi. Mis oleks juhtunud kaua aega tagasi. Kõik teie lapsed peaksid nüüd on abielus ja soovid peaksid olema vanaisa. Kuid mingil põhjusel, kui inimene hüppab läbi tema sünni kanal, sa lähed pead tegema, mida sa tegid — aastat tagasi oma esimese abikaasa või teine naine või mis iganes. Ainus probleem on see, mida tahaks kunagi näha oma lapselapsi see naine ja seal tulevad ajal, mil te ei saa hoolitseda oma lapsi, sest siis oleksin liiga vana ja järeleandlik, ja kogu vastutus läheb oma noor naine. Kui me kohtume sõpradega, kes olid lapsed ja noored lapsed, ta kadestas neid. Ta tahaks kanda oma lapsi sülle ja ta tahaks, soovis ta tahaks, et oli üks tema enda. Siis ta ll look at me need, tahan ma toon sellise silma. Ma tahaks saada vihje. Ma olen mõelnud Olen ma Jumal. Siin on asi, naised tunnevad täielik või las ma panen selle nii, naised tunnevad, et nad on tõelised naised, kui nad saavad lapsi. Seega, kui oled vana mees ja arst s cut sa sperma tootmist toru, siis võiks samuti unustada, et kogu idee abiellub noor Filipino naine, kes on kunagi olnud võimalust lapsi saada. Ma ve näinud paar nagu Austraalia naine on nii ustav, ta võiks olla lahutatud oma vana abikaasa leida teise mehega abielluda ja lapsi saada, aga ta armastab teda, ta ikka temaga. Kuid sa ei näe, kurbust või igatsus tema silmis iga kord, kui ta vastab tema sõbrad, kellel on imikud ja väikesed lapsed. Et on midagi, mis s eitanud, et tema, sest vana mees läks noa alla kaua aega tagasi, enne kui ta kohtas oma. Don t unustage, et jagada, piiksuma, link, meeldib, kui te ve meeldis see postitus, klõpsates nende jagamise nupud alla. Tänud

About