submit


Elu peab minema edasi. Ma olen siin, et leida uus võsude ja võib-olla isegi tõeline armastus. Ma tahan kohtuda mehega, aus, paindlik, tõsine partner, kus on palju romantiline armastus shopping, tantsimine, reisimine, kokandus, bikiinid armastus rannad»Üks asi, mida ma kasvasin üles koos oli alati truuks endale ja ei lase mida keegi teine ütleb, et tõmbaks sa oma eesmärke. Ja nii, kui ma kuulen umbes negatiivse ja vale rünnakud, ma tõesti ei saa investeerida energiat neid, sest ma tean, kes ma olen.Andes üles ei tähenda alati, sa oled nõrk vahel tähendab see seda, et te olete piisavalt tugev, et lahti lasta. Ma armastan minna outie väga sport mõtlemisega inimene, Lihtne minna armastavad mängida võrkpall, tennis, muusika on minu factionalism, ilus ja aus. vastutab mees, armas, aus ja tee mind oma printsess aus mees. teada, kuidas lahendada probleeme seoses abielus elu. Ma tahan kohtuda mehega, aus, paindlik, tõsine partner, kus on palju romantiline

About