submit


Ma olen kulutanud üle aasta mu elu Filipiinidel. Jooksul mis ajal ma olen hakanud armastama seda kultuuri, armastan seda riiki, ja armastust, et helistada Filipiinid minu kodu. Aga. Ma olen ka mõistnud midagi. Ma olen mõistnud, et ma olen ainulaadne olukord, Kui tegemist on Tüdrukud. Siin ma olen aastas. vana välismaalane pool-vabalt Bisayan, põhiteadmised Tagalogi, kes elab Filipiinidel. Nüüd, kui teil on Filipino loed seda, ma tahan, et sa peatu siin ja mõtle: Kui sa ei tea, mind polnud aimugi, mida ma tegin siin Filipiinidel. Mida te arvate? Milline oleks teie vist olema nii, et, kuidas ma siia sain ja miks ma valin, et siia jääda? Nüüd tahaksin ma teiega jagada väga levinud vestlus, mis mul on. Olles reisinud rohkem kui Provintsid See on ohutu öelda, et ma olen suhtles palju igapäevaseid Filipiinlastega ja Filipinas. Siin on väga levinud esimene suhtlus (mis ma oleks kas Bisayan või Tagalogi): Filipino Filipina:»Tõesti. C mon. Kes on teie sõbranna. Seal on palju suurepäraseid tüdrukud siin. Kas sa tahad, et ma sind aidata leida üks?»See on valus. See lause on valus mind nii palju. Miks see nii on. Mitte sellepärast, et nad arvavad, et on põhjus, miks ma olen siin. Me kõik teame, et paljud välismaalased tulevad Filipiinid, kuna nad on täitnud Filipina, on Filipina Sõbranna, või on Filipiini Naine. Paljud välismaalased tulevad, et leida Filipina armastada ja nende eest hoolitseda. Ma tulen nüri, et me teame palju välismaalased tulevad ära Filipina tüdrukud (see teeb haiget mulle, et on haige, ja ma unistan päevast, et muutused). Ma saan aru, et see oleks ühine, et oletame, et mul oleks siin tingitud Filipina. Kui te olete välismaalane, kes on Filipina naise, sõbranna või viibib siin, sest tema palun ei usu, et ma olen rünnata sind. Ma ei ole. Öeldud on nii palju kirge ja usk, et ma näen seda oma nägu. Ma näen seda nägu, Filipiinlastega, kes ütlevad, et need sõnad mulle Nad usuvad, et on suurim põhjus, miks ma peaks tahan siin olla. Mis oleks number üks põhjus, miks välismaalane oleks kunagi tahan helistada Filipiinid koju. Seal on see täiesti loogiline, uskumatus, kui ma ütlen neile teisiti. Mõningatel juhtudel, inimesed on isegi alustada naerdes selles mõttes, et nad tõesti ei t uskuda. Tavaliselt järgnevalt:»Miks sa siin olla,»on mulle rääkima. Ma räägin hämmastav vähe inspireeriv tunnused näen Filipino südamed. Ma räägin ilusad mäed, jõed, ja rannad. Ma räägin, et toitu. Ilus kultuur olen jätkuvalt õppida. Hämmastav Filipiinlastega ma olen kohtunud ja olid kogemused. Ma räägin õnne ma tunnistaja. Ma räägin, miks ma armastan Filipiinid. See on üks suuremaid tundeid kui ma jagan, tavaliselt midagi hakkab juhtuma. Midagi muutub, et Filipiinlastega nägu. See läheb ebakindel, intriig, et uhkus. See läheb päris kindel, mida mõelda, et mõtlesin:»Mees on mõned awesome asju siin I peaks olema uhked. Seal on mõned teised suured põhjusel, et tahad olla osa sellest kultuurist.»Noh lubage mul alustada öeldes, et see. Olen kohanud nii palju andekas, hooliv, sõbralik, tark, ilus, hämmastav Filipinas jooksul oma aega Filipiinid. Ma olen väljuv mees muidugi mul on olnud väljaspool huvitatud, kes soovivad saada teada, et mõned tüdrukud paremini, et jõuda lähemale, et tüdruk siin, et on sõbranna. Olen kohanud mõned Filipinas, et kohe teeb mind soovin, et oli privileeg, öeldes:»See on minu Yuba.)». Palun ei usu, et ma olen seda»upsakas või ülbe»mõtlesin ma võiks lihtsalt lihtsalt kuupäeva ja olema tüdruk siin, sest see ei ole nii vähemalt, ja ma loodan, et keegi kunagi mõtleb, et kuidas. Et küsimus, et sõna, ja see hetk, hetk, ma jagan, et mul ei ole sõbranna või naine. See annab mulle võimaluse jagada ja inspireerivad uhkus neid. See aitab mind inspireerivad mõned positiivne mõtlemine inimeste teadvuses ma vaatan, kuni Filipiinide inimesed. Ma leidsin jooksul oma aega Filipiinid, ma eemale tõrjunud mingit võimalust mul on võib-olla olnud, et kuupäev on Filipina ja saada lähedal Filipina. See ei ole sest ma ei taha. Ei ole, sest ma ei ole huvitatud. Ei ole, sest ma ei leia Filipina on atraktiivne Nagu WOW, kui ilus saab olla. Filipina ilu lihtsalt teeb teie südame sulama. Ma arvan, et mõnikord, kui mul vastavad tüdrukud siin, minu meelest läheb hulluks. Kuidas magus see saab olla? Kui ilus saab olla? Gash. Kui ma ütlen»jah, mul on sõbranna», siis see muudab minu võime inspireerida. Ma kaotaks selle võimaluse inspireerida, et positiivset mõtteviisi kellegi kohta Filipino kultuuri. Koheselt oma mõtetes ei pöördu tagasi, arvasin, et on koos Filipina on ainus põhjus, miks keegi ei taha jääda Filipiinidel. Kui ma ütlesin, et»jah, mul on sõbranna»ükskõik, mida ma ütlen palju kohalike igapäevaelu Filipiinlastega, et mulle suhelda on alati uskuda, see oli põhjus, miks ma olin siin. Neid olukordi ja vestlused kohalikega, nad tõesti juhtub, et mind päris tihti. Minu jaoks, kuigi ma võib ainult inspireerida veel üks inimene suunata oma perspektiivi, mis on mulle tähtis. Ma arvan, et ma olen lihtsalt nii armunud Filipino kultuuri ja jagada seda Filipiinlastega ja maailm minu ümber.»Välismaalased, eelkõige põhjusel, et tahan jääda Filipiinidel on, sest tüdrukud.»Mida ma tean, ei ole kõigile s perspektiivi, ma olen lihtsalt tuues selle üles, sest see on juhtunud palju minu aeg siin Filipiinidel. Kui nad usuvad, et perspektiivi on jätkuvalt toita tsükli, see on tõsi. Arvestades, et kui Filipiinlastega push teiste lihtne hämmastav põhjused, miks üks peaks olema uhke, et helistada, kui see riik kodu jagada neid põhjusi ennekõike välismaalastele ja üksteist võib-olla see inspireerib välismaalased, kes on siin tüdrukud (valel põhjusel), et VÄHEMALT austus selle kultuuri ja need ilusad naised. Võib-olla see annaks mõned Filipina naised, et ei pane ise või välismaalased arvesse suhteid, mis ei pruugi hea olla. Sama kehtib ka välismaalaste ma kohtuda. Olen kohanud nii paljud välismaalased, kes minuti jooksul alustada paludes mind tüdrukud. Tegelikult, lihtsalt paar päeva tagasi välismaalane ütles mulle:»Sa pead olema suur hitt, daamid. Vean kihla, et sul on nii palju rõõmu neile. Saada paar õlut sulle, ja vean kihla, et kõik lood tulevad välja.»Lugusid kohta aastas. vana, kes, kuigi võib-olla üksikuna seda aspekti oma elu, lihtsalt ei t nõus inimesed keskenduvad sellele on tüdrukud siin, sest see on parim osa, Filipiinid. Don t saada mind valesti, ma täiesti aru, miks välismaalased räägivad tüdrukud siin nii palju, sest nad on hämmastav, ja jah, võimalused on teil on saada palju tähelepanu neile, kui sa oled tore poiss. Ma olen teinud palju väga lähedal Filipina sõbrad jooksul oma aega Filipiinid. I ll anda teile näide, midagi, mis esinevad: ma olen väga lähedane sõber Cebu nimega Michelle. Ühel päeval olime poomise läbi, kes otsivad koostisosad, et muuta mõned toiduained. Suundusime turule Cebu korja värskeid köögivilju. Samas vaadates köögiviljad, mõned müüjad ütles Bisayan Välku, mis on teie abikaasa. Taas, ma ei ole midagi valesti, miks üksikisikud arvan, et viis, sest jälle, jah palju välismaalasi, kes on siia ei ole sõbrannade või naised. Aga see toimub IGA kord, kui ma olen poomise läbi tüdruk, kes on lihtsalt sõber, ja tavaliselt väga avatud ja vokaal, kuidas tüdrukud on stereotüüpne nagu on kinnitatud mind. Mõningatel juhtudel, inimesed saavad nii vokaal sellest, et see võib olla ebamugav. Mul võtab alati aega, et reageerida inimesed, kes teevad neid märkusi positiivselt. Ma selgitan hämmastav asju, mis teevad mind tahan olla siin ja osad seda kultuuri, mis inspireerivad mind nii palju. Miks see nii on. Sest ma usun, et kui me räägime nendest asjadest rohkem ja osa neist esimene ja tähtsaim, äkki see võib olla positiivne mõju, ma arvan, et see on osa põhjus, miks ma hirmul, et kuupäev on Filipina. Ma saan kardan, et ma kaotan, et võimalus vaidlustada Filipiinlastega näha muid asju oma kultuuri, mis on ilus. Väljakutse neile, et keskenduda nendele ennekõike. See võib tunduda kummaline, kuid see mõtteviisi, oota, ma pean sõbranna või tuleb siia, sest tüdrukud, ja suur hulk Filipiinlastega, kes pidevalt jagada seda mulle See lihtsalt selline kordamööda mind ära mõnikord. Sa ei tea kunagi, kes sa kohtub või lõpuks. Sest kõik, mida ma tean, et ma võiks armuda taani tüdruk, Filipiinidel, või rootsi tüdruk Kanadas, või Filipina aastal Kanada

About