submit


Ma ei ütle, et ma lihtsalt lähen kuhugi ja võta esimene mees, kes näitab huvi, ma ei taha, tõsine suhe ja ma tean, et ma ei või lihtsalt, nagu seda käsku minu sõrmede. Kuid nüüd olen ma lihtsalt ei vasta ühelegi mehed, ma ei tea, kui nendega kohtuda. Mingeid ideid. Ma olen keskel kahekümnendates naine ja tahan. Ma ei ütle, et ma lihtsalt lähen kuhugi ja võta esimene mees, kes näitab huvi, ma ei taha, tõsine suhe ja ma tean, et ma ei või lihtsalt, nagu seda käsku minu sõrmede. Kuid nüüd olen ma lihtsalt ei vasta ühelegi mehed, ma ei tea, kui nendega kohtuda. Mingeid ideid. Peatada vaadates, parimad asjad elus tulevad, kui sa ei oota seda. ka ei ütle, et te olete meeleheitel, kuid meeleheites on ebameeldiv naine, nii on usalduse puudumine, mis ütles, et üle kindel, kipub pane mehed maha. Proovige liikuda edasi oma elu, seda, mis teeb sind õnnelikuks, olema mugav on üksi ja kasvada ennast enne, kui proovite jaga kõik, mida sa annad teisele. Ei ole liiga kindel, kuidas võtta, ma tahan, mees ei ole laps mehe keha igal inimesel on sisemine laps talle, lõbus armastav, mänguline, huumorimeel. mehe keha, mida täpselt on mehe keha. Ma olen oma s liiga ja tunda, et mul on mehe keha. ok, rohkem nagu Brad Pitt, kui Gerard Butler, kuid ma leian, nii on mehe keha, kui aus olla, siis välimus ei tohiks olla nii tähtis, ühendus, armastus, kirg, usaldus, austus palju olulisem. Sa ei tundu armas, et ma soovin teile õnne oma tuleviku ja loodan, et leiad õnne Kahjustada alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, Kahju, et alaealiste vägivalla või ähvarduste, ahistamine või eraelu puutumatust sissetungi, kehastumise või eksimuse, pettuse või phishing, ma olen tüdruk, olen tundnud juba neli aastat on meil üheskoos kuud tagasi ma tunnen, et ta võtab mind anda, kuna saime kokku. Miks igaüks sai olla nii tähenda, selles kohas kui ma olen lihtsalt püüdnud esitada küsimusi. lol. mitte kõik ei ole ilmselt. aga wtf guys, lol. Ma olen naine ja ikka veel neitsi. Ma olen suudelnud poisid ja teha asju, aga lihtsalt ei ole olnud seksi veel. Kas see on normaalne

About