submit


SEE VIDEO KVALITEET EI ole PARIM, sest see oli filmitud varem (enne kui ma sain uue kaamera) minu vlogging kaamera ↠ Loe Mulle, Aitäh. Paar aastat tagasi, panin video nimega»Miks See on Raske Valged Poisid Kuupäeva Filipiinid». Selle video ma arutatakse mõned kultuurilised põhjused, miks. Seal on head inimesed ja halvad inimesed igast riigist. Mõned poisid tunnevad meeleheitel, et nad lõpuks on halvad ja naised lihtsalt ei huvita, isegi kui see on valus teised. Ma armastan Filipiinid. Ma aare kogemusi mul oli elavad ja töötavad seal, ja eriti elukestva sõbrad, olen teinud. Ma olen põnevil, et külastada jälle järgmisel aastal. Filipino poisid on teada, et olla viisakas, lojaalne, andekas, hea välimusega ja hea boyfriends. Kui sa ei tea, miks sa peaksid laiendama oma dating ringi. Siin on minu näpunäiteid dating a Filipina. Kui mees abielus Filipina, ma olen loonud mõned nõuanded inimesed hakanud kuupäev teie tulevane partner. Minus. Ma teen teile paanika. Kõik, mida pead teadma dating Filipino naine. rohkem kui minutiga. see on enam üks. Kuid tundub, lühikese Me keskenduda. Nii palju kutid vaata seda kanalit, kuna nad on huvitatud Filipiinidel. mida sa tõesti tahad, on Filipino tüdrukud. mida aga teha nende mänd tüdrukud tahavad. hei kõigile. nii, ma olen tõesti kaevetööd Filipino kultuuri ja otsustas õppida traditsioonilise Filipino courting. see on huvitav näha. palun tellida meie kanal. aitäh. see video on lühike ülevaade, ilus ja unikaalne traditsioon Filipino kurameerimine. veenduge, et on. miks valged poisid langevad Filipino tüdrukud (insider s Secret) Hei, Poisid, täna me ei kavatse rääkida, milline see on täpselt see, mis muudab valgeks poisid hulluks

About