submit


«Ma olen siin, et otsida minu tulevane partner elus. Otsin korralik inimene ja hea mees liiga. Mees, kes teab, kuidas hakkama tõsine suhe. Ma nagu fine dining, kõndida rannas, või isegi kodus hea vestlus ja toitu. Ma olen lihtne koos olla ja ma olen truu, armastav, armas ja usaldust väärt. Ma otsin, et mees, kes on tõsine hoone suhted.'»Lihtne, et sa kunagi ei kahetse. Minu suhtumine on nagu sunset see sõltub sellest, kuidas sa kohtles mind)»ma olen sirge inimene ja avatud mõtlemisega. Innukas õppima uusi ja põnevaid seiklus nagu scuba diving trekking. Huvitatud erineva kultuuri ja tavad. Ma alati vaatan positiivne pool elu ja kogeda elu tema tegelikult ma olen avatud mõtlemisega inimene ja otse punkti. Kogemus teeb mu tugev inimene, ma ei ole kohtunik inimesed, selle asemel, et ma kuulan ma tean, et elu on.'»Ma olen tavaline naine, ma loodan, tark ja naljakas mulle meeldib loodus ja saada õues, kui võin, mõnikord koos minu kaamera või trek ja muud ajad tööle minu viinamäele,’

About