submit


Kodu Registreeri Logi sisse Otsida, Sirvida topp on Online Kohti KKK Dating Partner Programmi privaatsuspoliitika klienditugi Autoriõiguse Lava Kohas Sa tead, et ma olen armastav inimene, miks. kuna minu möödunud elu, mul kogemus mitu korda petta ja mänginud, kuigi ma püüan oma parima, et armastan neid ja anda elu meie armastan, kuid ma arvan, et on elus, võib-olla nad Minu nimi On Julie. Ma kulutama oma aega Töö ja filme. Mina otsin tõsise armastuse ja Tõsise suhte. Minu hobid on vaadata filme ja Toiduvalmistamiseks. Ma dompt on töö nüüd, sest ma olen juba end minu, et ma olen lihtne inimene, kellel optimistlik vaade elus, ilmselt ma tahtsin veeta oma aega töö ja pere. Olen huvitatud reisida välismaal, et täita inimeste erineva kultuuri, uskumusi ja mõista, ma olen Jaelyn aastat vana, ma elan üksi ja mul ei ole pere ja ma töötan siin turul müüa juur-ja puuviljad mul pikad juuksed ja väga sale, minu parimaid omadusi on minu isiksus. Ja ma olen fashionista ja ma pean kellelegi, et armastad mind täiesti nagu naine, et on hea ja puhas süda ja mul on nii palju armastust, et anda väärib partner. Tere, mul on Rõõm, ma olen aastat vana, ühe kunagi abielus olnud ja ei ole lapsed. Ma elan lihtne inimene, lihtne minna, avatud mõtlemisega, armastan süüa, küpsetamine jne. Ma juba Kataris töötab salesclerk. Ma olen nüüd Filipiinidel. hele pruunid juuksed. Ma eelistan ise, kui keskmine. Ma kasutasin seda ma olen lihtsalt üsna lihtne naine. Ma armastan veeta vaba aega koos perekonnaga. Mulle meeldib harrasteita samuti nagu võrkpall. Ja ka mina armastan teha, laulda karaoket koos sõpradega. Mul on mustad pikad juuksed. Mul on slim fit ma olen lihtne must ilu Aasia tüdruk lihtsalt keskmine naine. kui täpne olla. Ma võin olla konservatiivne, kaasaegne ja vabaaja sõltub ka kord usaldusväärne, reisi-sõbrad, hooliv, lugupidav, magus ja armastav siin

About