submit


Katse, kui see teooria on kehtiv oleks võtta meeskond vana, kodutud, vaesed inimesed, USAST ja Kanada ja leida, kui mitu korda need»Tibu magnetid,’ skoor Kesklinna Manila. Need daamid tahavad saada mõned raha ise ja kogu oma laiendatud perekonna ja loodan, et rikas vana paks mees sureb kiiresti ja jätab oma mündi. Lihtne vastus sellele on, kui te ei hoia ennast üles, nad tahavad hea kvaliteediga mees. Vanus on lihtsalt number. Ei tähenda midagi neile. Kui teil on atraktiivne ja on hea mees, miks mitte. Mu sõbranna on aasta noorem kui mina ja saame suurepäraselt. See on peaaegu nagu me olime teineteise jaoks loodud. Välimus ei ole nii oluline neile, kuid tule. Kui sa vaatad nagu jama, sest sa ei saa hoolitseda ise, siis mida te ootate. Kohtle teda nagu hämmastav daam, püsida tervena teha. Kus on see löök. Ka, väga nutikas tähelepanekud siin. See on lihtne öelda, et sa oled»õige»isik ja ei ole mingi MERE dreg. Kõik, mis sa ütlesid, on õige. Ma tahan. jaga. see ja ma loodan. paljud välismaalane on maailma vaadata. Ma nõustun teiega, et moraalselt teie jaoks, ei ole õige. daam olema abielus, et keegi väga vana. ja siis te ei oleks üllatunud, kui noor tüdruk tegi kuuma jalad, mida ta tahab mõni vanem mees, ta jätaks suhted lihtsalt meeldib see. Ebaküpsus on see asi. Lihtsalt öelda, wat ta tegelikult on. Filipina saab parem elu. Mees läheb noor hottie. kuna enamik teiste riikide (USA) on vanus riputada ups. vanem mees saab noor tüdruk ainult siis, kui rikas ja või kuulsus. AJAVAHEMIKUL ma olen alati olnud mures vanuse vahe, kui ma kohtan kedagi, Filipiinidel. aga ma tõesti arvan, et see sõltub suhte vanus ei tohiks asi üldse, kui teil on selge. Ma olen nautida mu ilus Tütar on nüüd mu vanem töötab juba ma lihtsalt oodanud, minu noorim lõpuni ja ma reisin temaga 🇸🇬 Singapur ja millalgi tagasi minna, Filipiinid 🇵🇭 saagi minu riisi ja suhkruroog ja lihtsalt kena minu noorim Tütar lõpeta, mul on oma pensioni SSS teha isegi mu lapsed ei anna mulle, mul on oma raha nautida. Ma ei ole huvitatud raha olen on minu enda maal ja mul on mu oma raha, raha on miski parim on süda ja suhtumine. Mu naine on aastat noorem, abielus on olnud aastaid ja nii palju, see on hea. Stepdaughter on kõrgharidus ja töötab täiskohaga. Ma ei ole kunagi ostnud mõttega, et palju noorem naine on head mängu, ilmselt arvates. Nad vajavad raha olema reaalne ja välismaa raha on way parem maja ja auto ja hoolitseda oma pere peatumisega ja tõsi dating on Pedofiil Palun sir saab u mind aidata leida kuupäev minu jaoks. Ma olen aastaid vana lahus aastat ja ei ole lapsi. Ma siin töötada kui lapsehoidja Araabia perekond. Aga ma lähen koju ja ma soovin, et leida oma tõeline armastus mu elus. Kui on mõni mees, kes on huvitatud minuga lisa mind Facebook

About