submit


Kodu Registreeri Logi sisse Otsida, Sirvida topp Online Kohad KKK Dating Partner Programmi privaatsuspoliitika klienditugi Autoriõiguse Lava Kohas ma olen aastat vana, Filipiinid. Mulle meeldib aus, lojaalne ja armastad mind, kes ma olen. Ma olen kõrgus, blokeerida juuksed. Ma armastan seiklus mees. Tänan. Ma armastan mees ei mõista, kes ma olen. Olen viisakas mulle meeldib hügieeni-ja haridus-mulle meeldib olla seksikas minu mees ma olen seksikas ja elegantne Ravivad mu keha on suur huvi mulle Võttes hoolitseda oma armastuse eest hoolitsemine meie pesa viisakas mees, mees, kes on õige, ma olen positiivne inimene, kellel on suur süda ja puhas hing.) Ma olen valmis aidata ja anda oma ettevaatlik, et need, kes seda vajavad Mu naeratus alati minuga) ma olen loominguline inimene, ma et kas naised ilus ja see on meeldiv, et mind. Mulle meeldib, vaadates filmi, keetmine, küpsetamine ja muusika kuulamine, mulle meeldib reisida, kuid mitte kogu aeg, pikad juuksed, ma ei ole sale inimene. natuke chubby, mulle meeldib kanda t-särk n teksad tossud, kui läheb läbi, ma olen Toidu entusiast, armastab süüa, turist, singer, bipolaarne. Saada mulle oma whatsapp nii ikooni»lisa u-up.», Aasia, pruun nülitud, normaalse keha tüüp, casual, kuid mitte igav. Keegi, kes oleks täielikult toetada mind igal moel, ma olen armastav, mõistmist ja otsivad minu Mr. right. Ma armastan teha taaskasutatud asjad minu vaba aeg. Ma kunsti, kui mu sõbrad kirjeldab mind. Ma hindan kunsti. kuna meil inimestel on parim art maha kõik. Olen pikka aega»Tere, minu nimi on Helme, ma olen aastaid vana. Ma kasvasin üles Bilgi City, Filipiinid. Ma olen puhas Filipino. Mul on õed ja vennad. Minu hobideks on jooksmine, raamatute lugemine ja jalgrattasõit. Minu kõrgus on pikk blond on raske öelda, mis on spetsiaalselt kirjeldab ennast, coz see on nagu edendamine. aga mida näete pilt, mis on tõesti mulle meeldib naerda ja muretu elu. mida sa vaadata ei saa tõesti küsimusi, et ma olen Õnnelik Inimene, Et Täielikku Usaldust, Väljakutseid Elus. Ma Kasvada On Sõbralik ja Sarmikas, et Kõik, ma olen Väga Alla Maa Inimene ja ma Usun, Et Minu Lihtne-Lähed Suhtumine Muudab Inimeste Tuua

About